Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Liman 3 i 4 bez tople vode u četvrtak

Liman 3, Liman 4, Spens, Elektrovojvodina i NIS ostaće bez tople vode u četvrtak, 27. septembra zbog radova na Toplani "Jug" i na raskrsnici ulica 1300 kaplara i Miloša Crnjanskog.

Labudići na zimovanju

Dva labudića iz Dunavskog parka danas su preseljena u privatni Zoološki vrt u Sremskoj Kamenici, gde će boraviti sve do proleća.

Izložba Titovih trofeja na sajmu

Departman za geografiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu postavio je izložbu lovačkih trofeja koje je iza sebe ostavio nekadašnji predsednik SFR Jugoslavije Josip Broz Tito.

Vučević obećao pomoć radnicima "Noviteta"

Gradonačelnik Miloš Vučević razgovarao je danas sa radnicima "Noviteta" koji protestuju i obećao im pomoć u pregovorima sa rukovodstvom, potvrdila je predsednica sindikata "Solidarnost", Gordana Kojić.

"Lipicanerska barokna rapsodija" na Horsvilu

Sajam konjarstva "Horsvil", treći po redu, na kom će biti prikazano više od 130 rasnih konja iz ergela Srbije, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije otvara se danas u 17 sati na "Novosadskom sajmu".

Naloženo da se odblokira Dunav

Radnici preduzeća "Dunav grupa agregati" nastavljaju da brodovima blokiraju Dunav kod Novog Sada, sve dok im ne budu isplaćene zaostale zarade i ispunjeni drugi zahtevi zbog kojih protestuju, izjavio je predstavnik nezadovoljnih radnika Novica Cvetković.

SNS: Ješić tipičan predstavnik bahatih funkcionera

Potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić, odbivši da otvori 45. Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta Lorist, ponovo je pokazao siledžijsku, nedemokratsku narav, ali i jednako zloćudnu prirodu njegove Demokratske stranke, stoji u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

Čanak priznao da je tukao Lešanovića

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak saopštio je danas da je podneo ostavku na mesto poslanika u skupštini, zato šta ga parlament nije uzeo u zaštitu zbog incidenta koji se desio u Novom Sadu pre nekoliko dana.

Ješić nije otvorio Lorist zbog SNS

Potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić nije otvorio Sajam lova, ribolova i sporta, jer su na ceremoniji učestvovali i "nelegitimno izabrani predstavnici vlasti Novog Sada".

Blokiran Dunav

Radnici bivšeg preduzeća "Heroj Pinki" koje posluje u sklopu "Dunav grupe agregati" u podne su blokirali Dunav jer dato obećanje rukovodstva preduzeća da će im do prošlog petka biti isplaćene zaostale zarade nije ispoštovano.